С парада на Macy's за Деня на благодарността в Ню Йорк започна

...
С парада на Macy's за Деня на благодарността в Ню Йорк започна
Коментари Харесай

Шер беше звездата на парада на Macy’s, който откри празничния сезон в Ню Йорк

С парада на Macy's за Деня на благодарността в Ню Йорк стартира празничният сезон в града. 

Парадът стартира в Горен Ийст сайд, Манхатън, мина край Сентрал парк и приключи пред магазина на " Мейсис " на 34-та улица. По улиците на Ню Йорк минаха над 20 платформи с духови оркестри от цялата страна и клоуни, над тях се носеха големи балони на обичани анимационни герои, като Снупи и Спондж Боб. Над 8000 души се включиха в събитието. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Jamie (@kingy27nyc)

 

Сред участниците в парада бе Шер, която неотдавна издаде първия си коледен албум. Носителката на премиите " Оскар ", " Еми " и " Грами " излезе на сцената тъкмо преди идването на Дядо Коледа - събитие, което отбелязва края на шествието.

Сред другите реализатори бяха Джон Батист, " Бел Бив ДеВоу ", Бранди, Джеси Джеймс Декър, " Пентатоникс " и Мис Америка 2023 Грейс Станке. Парадът включваше и осъществявания на артисти от Бродуей. 

Парадът се организира от 1924 година и това е 97-ото му издание. Излъчваше се по NBC. Президентът Джо Байдън и брачната половинка му Джил приказваха с водещия на утринното шоу Ал Рокър по време на парада. Байдън сподели, че хората би трябвало да са признателни да живеят в страна, която може да предложи толкоз доста. " Ние сме най-великата нация в света. Трябва да се фокусираме върху това. Трябва да се концентрираме върху решение на проблемите си и да спрем с ненавистта ", сподели още Байдън, представен от Асошиейтед прес. Шествието беше прекратено за малко от няколко протестиращи в костюми, покрити с подправена багра, носещи банери с надпис " Свободна Палестина " и " Геноцид тогава. Геноцид в този момент ". След ареста на протестиращите, парадът продължи. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР